Drakbåtskampen 2018 - JMB Company HB - ProPublik / Attendance2

 

 

DRAKBÅTARNA ÄR TILLBAKA I STOCKHOLM! 

Under 90-talet var drakbåtstävlingarna i Stockholm oerhört populära bland företag och kompisgäng. Det var en kul lagaktivitet som alla kunde delta i. Perfekt för att bygga lagkänsla och trivsel på jobbet.

Nu är drakbåtarna tillbaka till Stockholm. I augusti är det dags för Drakbåtskampen att göra premiär vid Sjöhistoriska Musset. Det kommer att bli några roliga dagar. Självklart med mycket tävling och allvar, men framförallt många skratt och skön gemenskap.

För att höja stämningen ytterligare kommer vi att bygga upp en After Paddle -bar och restaurangtält, där ni kommer kunna hänga mellan loppen och fira segern efter loppen. :-) Ni kan förbeställa mat & dryckespaket nedan.

Ett företag får anmäla flera lag. Varje lag består av 9-13 deltagare varav en är trumslagare. Arrangören tillsätter en professionell styrman till varje båt. Sträckan är 200 meter. Alla lag garanteras minst två lopp. Snabbaste tiden vinner. Varje dag delas in i flera tävlingspass, som pågår i ca 2 - 3 timmar. Varje tävlingspass avslutas med final. Drakbåtskampen håller med båtar, paddlar och flytvästar.

Är ni ett stort företag som har många lag (minst 6 lag) så kan vi skapa en "tävling i tävlingen" där ni får möjlighet att tävla mot varandra. Meddela oss när ni bokar era lag.

Antalet platser är mycket begränsat detta första år. Anmäl er därför snarast.

Drakbåtskampen, Sjöhistoriska Musset, 29 - 31 augusti

Pris: 7.950 kr exklusive moms/ lag (9937,50 inklusive moms). 

Varmt välkomna!

För mer information: www.drakbatskampen.se

Priserna nedan är inklusive moms (25%)

Tävlingspass:*
Anmälan9937,50 kr
Mat & dryckpaket After Paddle 350,00 kr
Tält, 3 x 3 meter6875,00 kr
Tält, 5 x 5 meter10625,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Lag 1 - lagnamn:*
Lag 2 - lagnamn:
Lag 3 - lagnamn:
Lag 4 - lagnamn:
Lag 5 - lagnamn:
Lag 6 - lagnamn:
Pers-/Orgnr:* (betalare)
Företag:
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Drakbåtskampen 2018 - JMB Company HB . Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkorenNÄR, VAR OCH HUR?

Drakbåtskampen erbjuder tävlingar både på förmiddagarna, eftermiddagarna och kvällarna. Varje dag består av flera tävlingspass. Ett tävlingspass pågår ca 3 timmar. Ni anmäler er till den tiden som ni önskar. Observera att tiderna är preliminära.Vi kommer att göra vårt yttersta för att alla ska få den starttid de önskar. Det exakta tävlingsprogrammet läggs upp veckorna innan tävlingsstart. Det är begränsat platser i varje pass. Om ett pass är fullt, anmäl er då till ett annat pass istället. Vid eventuella frågor eller funderingar skicka ett mail till info@drakbatskampen.se. 

Ungerfärliga tider för passen:

10.00 - 12.00 

12.00 - 14.00

14.00 - 17.00

17.00 - 20.00

Tävlingarna äger rum i Djurgårdsbrunnviken vid Sjöhistoriska Museet. 

 

I anslutning till tävlingsområdet kommer det att byggas upp en After Paddle bar och restaurangtält där alla kan umgås och mingla efter loppen. 

 

MEDARRANGÖR